Belga

| Francis Amuzu tijdens de wedstrijd tegen Westerlo zaterdagavond

Francis Amuzu krijgt tijdens wedstrijd tegen Westerlo inbrekers over de vloer

© Belga
15/09/2024

Anderlecht-aanvaller Francis Amuzu heeft zaterdagavond tijdens zijn wedstrijd tegen KVC Westerlo ongewenst bezoek gekregen van inbrekers in zijn appartement, zo laten Amuzu en zijn vriendin Nora weten via sociale media.

"Aan degene die heeft ingebroken in mijn appartement, ik krijg jullie wel te pakken. Geen zorgen", zo schreef Amuzu op Instagram. De flankspeler stond zaterdag in de basis in het Lotto Park in Anderlecht en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk tegen Westerlo. Wat de dieven hebben buit gemaakt, is niet volledig duidelijk, maar volgens mediaberichten gaat het om cash, juwelen en handtassen.

Ook zijn echtgenote Nora, met wie Amuzu samen een dochtertje Amara heeft, berichtte over de inbraak op Instagram. "Na een vreselijke nacht wil ik melden dat er gisterenavond tijdens de wedstrijd bij ons thuis is ingebroken. Na een goede avond kwamen we thuis en troffen we alles in totale wanorde aan. Heel wat van onze spullen zijn gestolen. Ik dank God dat onze baby veilig is. Uiteindelijk zijn de materiële spullen maar wat ze zijn. We hopen dat de politie een grondig onderzoek uitvoert en dat we de dader snel vinden."

f24fb25a-capture.png

Francis Amuzu laat op Instagram verstaan dat hij de inbreker nog te pakken zal krijgen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni