De nieuwe stadionomroeper van RWDM: 'Al fan sinds ik een jonge ket was'

LV
07/10/2024

Voetbalclub RWDM was al een tijdje op zoek naar een nieuwe stem voor hun Edmond Machtensstadion en nu is die er ook: Erwin Ghekiere is de nieuwe stadionomroeper. "Toen ik de oproep las op de website, heb ik me meteen aangemeld."

"Met zijn aangename stem, vlekkeloze tweetaligheid en vooral zijn talent om de tribunes te doen ontploffen, is hij de gedroomde keuze", staat te lezen op de website van RWDM. Mooie woorden voor hun langverwachte nieuwe stadionomroeper.

Zondag kon Erwin Ghekiere die mooie woorden voor het eerst waarmaken en dat deed deugd: "Ik ben niet alleen goed ontvangen door de club, maar zeker ook door de supporters", vertelt hij.

Een volledig nieuwe rol, maar toch een vertrouwde omgeving, want al van kindsbeen af is hij trouwe fan: "Als sinds ik een jonge ket was, supporter ik voor de club. Ik herinner mij zelfs nog dat ik de eerste landstitel van RWDM heb meegevierd in 1975."

"Toen ik de oproep las op de site van de club dacht ik dan ook bij mezelf: dit wil ik minstens één keer in mijn leven doen. Ik heb dan ook niet getwijfeld en een filmpje van mezelf opgenomen en opgestuurd. En de rest is geschiedenis", zegt hij lachend.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni