Peter de Voecht / Photo News

| Verdediger Killian Sardella in actie tijdens de match Anderlecht-Cercle Brugge op 24 april 2024

Killian Sardella verlengt verblijf bij RSC Anderlecht tot 2028

© Belga
01/08/2024

Killian Sardella heeft zijn verblijf bij RSC Anderlecht verlengd. De 22-jarige verdediger heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis tot 2028, zo deelt paars-wit mee op zijn website.

Sardella is een jeugdproduct van Anderlecht en kwam er in 2019 in het eerste elftal. Vorig seizoen was hij als rechtsachter een vaste waarde in de basiself van coach Brian Riemer.

"Er zijn heel wat momenten geweest vorig seizoen die me dat extra zetje hebben gegeven om bij RSC Anderlecht te blijven", zegt de Belgische belofte-international. "De vreugde die ik voelde bij mijn eerste goal, maar ook mijn terugkeer van blessure waarbij mijn naam gescandeerd werd in heel het stadion. Allemaal momenten die mijn band met de club en de supporters nog sterker hebben aangehaald. Ik voel dat ik nog meer terug te geven heb aan de club, dus ik ben heel erg blij en trots om hier te kunnen verlengen."

"We zijn erg tevreden met de contractverlenging van Killian", klinkt het bij CEO Sports Jesper Fredberg:. "Als een van onze eigen Neerpede-spelers heeft Killian veel vooruitgang geboekt. Fysiek en technisch past hij goed bij ons, maar Killian heeft vorig seizoen ook blijk gegeven van veel karakter. Wij geloven dat er nog meer potentieel in hem zit, dus we kijken ernaar uit om hem de volgende stappen te zien zetten."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni