Het Italiaanse restaurant Ricotta & Parmesan aan de Munt viel in de smaak bij de Amerikaanse artiest, gisteren én eergisteren. En hij is lang niet de enige ster die er dineert.
Pharrell Williams eet twee avonden op rij bij Ricotta & Parmesan in Brussel
Lees ook: Il Gastronomico : un boudoir de poche
Zonder reservatie of aankondiging stond niemand minder dan Pharrell Williams donderdagavond plots in restaurant Ricotta & Parmesan. Om 23 uur kwam hij binnen, compleet met zevenkoppig entourage en bodyguards, zo vertellen de uitbaters aan vrtnws.
De zanger moest vrijdag op Pukkelpop optreden met zijn band N.E.R.D en besloot de avond voordien een Brussels restaurant uit te testen. En dat beviel Williams en zijn gevolg blijkbaar erg goed, want vrijdagavond dineerden ze nóg eens bij Ricotta & Parmesan.
Het is niet de eerste keer dat het restaurant internationale artiesten mag ontvangen. Kleppers als David Bowie, ZZ Top en Pink Floyd kwamen er eerder al pasta’s proeven. Blijkbaar is het de kleine zaal achterin die het ‘m doet. Artiesten stellen dat op prijs, aldus de patron.
Lees meer over: Brussel-Stad , Awel merci , Pharell Williams , Ricotta & Parmesan
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.