Dineren op triomfboog Jubelpark
Het restaurant biedt plaats aan achttien gasten en om de twee weken verschijnt er een nieuw menu op de kaart. Snel reserveren is de boodschap want het restaurant sluit al op 3 juli.
Chef De Pooter zal afwisselend met collega en vriend Sang Hoon Degeimbre van restaurant 'L'Air du Temps' koken. Dat maakt de ervaring voor hem nog specialer. Lang heeft de chef van restaurant Pastorale dan ook niet moeten nadenken toen ze hem voor dit project vroegen.
"De unieke locatie geeft mij veel energie," zegt De Pooter. "Niet iedereen zal er kunnen zijn, want er is een maximum van 4.000 bezoekers. Het is in ieder geval fantastisch om hier een stukje van te kunnen realiseren. Ook de vriendschap maakt er een bijzonder project van."
Het middagmenu zal 150 euro kosten, het avondmenu 200 euro. Reserveren kan vanaf 25 februari via de website van Electrolux.
Lees meer over: Brussel-Stad
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.