Resto: Park Side
Ook het interieur heeft meerdere eyecatchers, zoals de opmerkelijke glazen 'wijnkelder' centraal in de zaal, en een spectaculaire kroonluchter. Andere elementen zoals televisieschermen doen hier helaas wat afbreuk aan en geven het geheel toch een wat onpersoonlijk loungesfeertje.
Net zoals het interieur speelt ook de menukaart op safe - wat niet onlogisch is gezien het heel diverse, internationale publiek. Maar behalve de usual suspects als garnalenkroketten, tonijntartaar, gerookte zalm of biefstuk staan er toch een paar interessante gerechten op de kaart.
Wij waren zeer tevreden met onze knapperige nobashi-bonbons, een soort lichte beignets van scampi in brick-deeg, geserveerd met basilicum, honing en balsamicoazijn (€18), en gingen vervolgens de nostalgische toer op door te kiezen voor een gerecht dat in onze jeugd in zowat alle restaurants van Frankrijk werd geserveerd: quenelles van snoekbaars à l'ancienne met een sausje van schaaldieren (€27).
Touché, het smaakte nét zoals toen. Wie de nostalgietrip wil doortrekken, kan als toetje voor een île flottante gaan, maar wij kozen voor de baba au rhum (€9). Het gebakje werd voor onze neus royaal verzopen in een flinke scheut bruine Havana Club en was erg lekker.
Maar ondanks deze geslaagde maaltijd, die ook nog eens werd opgediend door zeer vriendelijk personeel, kunnen we geen perfecte score geven, want wat ons betreft mist het allemaal toch een beetje smoel.
adres: Blijde Inkomstlaan 24, Etterbeek, 02-238.08.08, www.restoparkside.be
gesloten op zaterdagmiddag
Lees meer over: Etterbeek
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.