BRUZZ I Visit.brussels

| Ugo Federico van restaurant Racines in Elsene en Alexandru Sapco van La Bonne Chère in de Marollen verzorgen het menu.

Gezien: Brusselse topchefs serveren op de tram

© BRUZZ
07/09/2024

Gastronomisch dineren tijdens een tramrit door Brussel: dat is het concept van ‘Tram Experience’ waarvan eind augustus het nieuwe seizoen werd afgetrapt. Voor deze 12de editie verzorgen Brusselse topchefs als Milan La Roche van St Kilda en Jordan Joubert van Klok de verschillende gangen.

Tram Experience wordt georganiseerd door Visit.brussels en blijkt al jaren een succesrecept. Tijdens de vorige editie vonden 8.500 foodies hun weg naar de sporen. Dit seizoen – dat plaatsvindt tot januari - willen Brusselse chefs als Ugo Federico van restaurant Racines in Elsene en Alexandru Sapco van restaurant La Bonne Chère in de Brusselse Marollen daar nog een schepje bovenop doen.

De tramritten vinden plaats van dinsdag tot zondag om 20 uur en starten steevast aan het Poelaertplein waar ze ook eindigen. Het ritje duurt zo’n 2 uur voor een zesgangenmenu en bijna drie uur voor zeven gangen, tussentijds wordt er niet gestopt.

Ticketjes zijn evenwel niet goedkoop: voor het zesgangenmenu betaal je 220 euro voor 2 personen.

Voor de zeven gangen-optie komt daar nog 50 euro bovenop. Voor die prijs wordt het u wel vergeven als u voor één keer uw zitplaats niet afstaat op het openbaar vervoer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Resto & Bar , tram experience , gastronomie , visit brussels

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni