Kersvers tweedeklasser White Star Woluwe heeft stadsgenoot Union Sint-Gillis in een oefenduel verslagen met 2-0. Bij de ploegen bereiden zich voor op de start van de competitie op 17 augustus.

Opvallendste aanwezige, woensdagavond in het Fallonstadion van White Star Woluwe, was Patrick Omonga. Vorig seizoen nog bij White Star. Afgelopen vrijdag als spits van Oud-Heverlee Leuven nog de killer van Anderlecht in de openingsmatch van de eerste klasse.

Uniontrainer Dante Brogno stelde liefst zes beloftes op, wat zijn invloed had op het niveau. White Star was tijdens de eerste helft de gevaarlijkste ploeg, maar kon niet scoren.

Na de rust liet Union even zijn tanden zien via Kaklamos, maar het was White Star dat op voorsprong kwam na een afgeweken vrije trap van Sebastien Dufoor. Daarna verwaterde de partij, tot Dufoor Guerenne bediende en die laatste de 2-0 binnenkopte.

Zowel Union als White Star beginnen hun seizoen in eigen huis op 17 augustus. Union krijgt Temse op bezoek in derde en White Star mag zijn eerste wedstrijd in tweede klasse spelen tegen Waasland-Beveren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Lambrechts-Woluwe , Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni