De 13de editie van 'Dinner in the sky' is donderdagmiddag van start gegaan aan het Atomium in Brussel. Gasten kunnen op 50 meter hoogte genieten van verschillende maaltijden gemaakt door een van de 28 koks die deelnemen.
8 ronde tafels, 1 kookeiland, 50 meter hoog: nieuwe 'Dinner In The Sky' van start gegaan
"Deze editie is zonder twijfel een van de mooiste ooit, we gaan het publiek laten kennismaken met verschillende jonge koks", zegt David Ghysels, oprichter van Dinner In The Sky.
Het platform biedt 32 zitplaatsen aan, verdeeld over acht ronde tafels, met in het midden een centraal kookeiland van vier meter lang voor de kok en zijn team. Het menu bestaat uit twee voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert en wordt elke dag drie keer geserveerd.
Enkele van de chefs zijn Viki Geunes van 't Zilte***, Glen Verhasselt en Yanick Dehandschutter van Sir Kwinten**, David Martin van La Paix**, Grégoire Gillard van Barge*, Christophe Pauly van Le Coq aux Champs*, Stéphanie Thunus van Au Gré Du Vent*, Julien Malaisse van Pré de chez vous*, Isabelle Arpin van La table nomade en Mallory Gabsi*.
Dinner in the sky vond de eerste keer plaats in 2010 en heeft al op verschillende plaatsen in Brussel gestaan, zoals de Kunstberg, het Jubelpark, het De Brouckèreplein, het Martelarenplein, langs het kanaal, voor de Basiliek van Koekelberg en nu voor het Atomium. Het is nog tot 23 juni mogelijk om te genieten van een bungelend diner.
Lees meer over: Samenleving , Dinner in the Sky
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.