Het restaurantconcept 'Dinner in the Sky' organiseert dit jaar een coronaproof editie op het De Brouckèreplein. Bezoekers gaan de lucht in aan tafels van maximaal vier met voldoende ruimte ertussen.
'Dinner in the Sky' vestigt zich voor twee weken op De Brouckèreplein
De bezoekers zullen vijftig meter de lucht ingaan voor hun viergangendiner. Ze nemen plaats aan de tafels rond de centrale keuken, waar de chef-kok de maaltijden voorbereidt.
Ze ontdekken in de lucht de creaties van één van de chefkoks. Dit jaar zijn tien koks uitgenodigd, waaronder David Martin (La Paix **), Pierre Résimont (L'Eau Vive **), Karen Torosyan (Bozar*), Isabelle Arpin (Isabelle Arpin) en Alain Bianchin (Alain Bianchin*).
Het restaurantconcept bestaat al sinds 2006 en gaat drie keer per dag de lucht in. Een viergangenmenu kost net geen driehonderd euro.
Lees meer over: Brussel , Cultuurnieuws , Dinner in the Sky
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.