Zaalvoetbalteam Daringwomen op zoek naar extra speelsters voor nieuwe competitie

LV
18/07/2024

Vanaf september gaat het nieuwe seizoen van de Brusselse zaalvoetbalcompetitie van start. Ook de speelsters van Daringwomen zijn graag opnieuw van de partij. "We zijn nog op zoek naar vier extra teamleden," vertelt Loes Rom, die bij de club speelt.

Vorig jaar pakte zaalvoetbalteam Daringwomen de titel van de tweede play-off van de Brusselse zaalvoetbalcompetitie voor vrouwen, maar hun toekomstig voetbalseizoen is nog wat onzeker: "Er zijn enkele speelsters gestopt die het te druk hadden met werk of met de kinderen, dus nu zijn we nog maar met tien. Om op elke training met voldoende mensen te zijn en aan alle wedstrijden te kunnen meespelen, zouden we toch graag met veertien zijn," meent Loes.

"Daarom zijn we dus nog op zoek naar vier speelsters. Hun voetbalniveau is van geen belang, zolang ze maar graag spelen. Ik ben zelf vorig jaar gestart bij het team en had geen ervaring," vertelt ze. "We hebben een goede trainer die ons team helpt groeien, zo schopten we het vorig jaar zelfs tot kampioen van de play-off 2."

Daringwomen

Daringwomen

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni