Patissier en chocolatier Yasushi Sasaki uit Sint-Pieters-Woluwe heeft de tweede plaats gehaald op de Belgium Chocolate Awards, in de categorie beste praline en beste chocoladereep.
Brusselse chocolatier haalt podiumplaats op Belgium Chocolate Awards
Yasushi Sasaki uit Sint-Pieters-Woluwe haalde twee keer de tweede plaats, in de categorie 'beste chocoladereep' en 'beste praline'. “Ik wil niet overkomen als een ‘dikkenek’, maar als we meedoen aan een competitie, dan is het om te winnen", zegt Sasaki aan Het Laatste Nieuws.
Sasaki kwam 27 jaar geleden naar België met zijn vader en studeerde patisserie bij Coovi in Anderlecht. Vervolgens ging hij aan de slag bij Patissier Mahieu in Sint-Pieters-Woluwe, alvorens zijn eigen zaak te openen.
Lees meer over: Sint-Pieters-Woluwe , Resto & Bar , chocolatier , chocolade
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.