Het restaurant Bruneau van Maxime Maziers sluit de deuren in Ganshoren. Maziers wil gaan voor een iets kleinere, intiemere ruimte. Bovendien speelt de bereikbaarheid een rol. Maziers trekt naar de Louizabuurt.
Sterrenchef Maxime Maziers vertrekt uit Ganshoren
De coronacrisis, het telewerken in combinatie met wegwerkzaamheden en de energiecrisis: verschillende elementen hebben Maziers overtuigd om zijn concept aan te passen naar iets kleinschaliger model.
De chef opent dan ook een zaak in de Louizabuurt die 'kleiner' is en 'beter aangepast aan het personeel' verklaart Mazier aan L'Echo. Hij start de zaak onder zijn eigen naam met een nieuwe kaart en neemt zijn ploeg mee.
Maziers nam sterrenrestaurant Bruneau op 29-jarige leeftijd over in 2018. Daarvoor werkte de jonge chef bij het gerenommeerde visrestaurant ‘L'Ecailler du Palais royal’.
Bruneau blijft voorlopig geopend. Klanten zijn nog welkom tot het gebouw is verkocht, Maxime Maziers en zijn team plannen te verhuizen voor de zomer van 2023.
Lees meer over: Brussel , Resto & Bar , sterrestaurant , Bruneau , Maxime Maziers