Nieuwe chef-kok voor L’Ecailler du Palais Royal

EDB
© BRUZZ
26/05/2018

L’Ecailler du Palais Royal heeft een nieuwe chef-kok en zijn naam is François Verhulst. Het gerenommeerde visrestaurant aan de Zavel heeft één doel: zijn Michelinster bewaren.

Dat wil de 28-jarige chef doen door bepaalde gerechten te behouden, maar tegelijkertijd eigen accenten aan te brengen. “Om de vaste klanten te bekoren, wil ik onze klassiekers behouden. Toch zal ik tegelijkertijd proberen om nieuwe smaken te introduceren,” vertelt Verhulst in een interview met La Capitale. “Ik reisde veel en zou graag smaken uit Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika willen gebruiken zonder daarbij de hele menukaart ondersteboven te halen.”

De vorige chef-kok, Maxime Maziers, bezorgde het visrestaurant zijn Michelinster, maar vertrok toen hij begin mei het Brusselse restaurant Bruneau overnam.

L’Ecailler du Palais Royal opende haar deuren in 1967. Drie jaar geleden kwam het etablissement in handen van de jonge onderneemster Debora Abraham.

Het restaurant is 7/7 open, zowel 's middags als 's avonds.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Resto & Bar , L’Ecailler du Palais Royal , Bruneau

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni