Op 15 maart opent het Pop-up restaurant Table 58 zijn deuren op de bovenste verdieping van Paleis 5. Sterrenchefs Lionel Rigolet (Comme chez Soi**) en Nick Bril (The Jane**) bedachten het vijfgangenmenu voor dit exclusieve restaurant.
Table 58, exclusief tafelen op het dak van Paleis 5
Lees ook: Steeds minder Michelin-sterren in Brussel: ‘Talentvolle chefs trekken liever naar de Rand’
Een tartelette ‘tomate crevettes’, zeeuwse platte oesters, gambero rosso, Ieper kip met boudin en structuur van aardbeien en rabarber om af te sluiten. Vanaf half maart tot eind juni wordt het smullen op het dak van Paleis 5. Dan opent er het gastronomisch Pop-up restaurant Table 58.
Het menu wordt een quatre-mains van sterrenchefs Nick Bril en Lionel Rigolet. Hoewel beide chefs nooit eerder hebben samengewerkt, creëerden ze voor deze gelegenheid een seizoensgebonden vijfgangenmenu “dat alle regels van de gastronomie respecteert en het beste en mooiste wat België te bieden heeft in de kijker plaatst,” beloven initiatiefnemers We Are C en Brussels Foodie.
Tête-à-tête met het Atomium
In een tête-à-tête met het Atomium, geniet je voor 175 euro per persoon van dit vijfgangenmenu op een unieke locatie. In een glazen kubus, bovenop Paleis 5, dat gebouwd werd voor de wereldtentoonstelling van 1935 en een centrale plaats innam tijdens Expo 58.
Tussen maart en april stellen Rigolet en Bril een eerste menu voor gevolgd door een tweede menu tussen mei en juni. Geen van de chefs zal echter zelf in de potten roeren. Het is Thibault Granville, die vanuit een open keuken zijn keukenbrigade zal aansturen.
Lees meer over: Brussel , Laken , Resto & Bar , Paleis 5 , Table 58 , Lionel Rigolet , Nick Bril