Brusselse concept store bij beste winkels ter wereld

© brusselnieuws.be
06/01/2011
De concept store Hunting & Collecting in de Kartuizerstraat is door lifestyle blog Slamxhype genomineerd als een van de beste winkels van de wereld van 2010. De grote witte winkel verkoopt kledij, kunst en literatuur en beschikt over een extra ruimte voor tentoonstellingen.

De naam van de winkel verwijst naar de vele unieke stukken die er verkocht worden. Heel wat van de merken zijn er exclusief te koop, en er is telkens een beperkte voorraad. Mensen met een neus voor nieuwe dingen zijn er op het juiste adres, want elke week komen er nieuwe dingen binnen.

Het ruime interieur is opgebouwd in witte en zachte kleuren. "Zo kunnen mensen in een zachte omgeving winkelen en voelen ze zich meteen op hun gemak," zegt eigenaar Niels Radtke.

De lifestyle blog slamxhype.com heeft Hunting & Collecting genomineerd als een van de beste winkels ter wereld van 2010. In de lijst staan nog enkele andere beroemde winkels, zoals Colette in Parijs en Opening Ceremony in Los Angeles, New York en Tokyo. Het is nu aan surfers om te stemmen welke de allerbeste is. Dat kan via de link hiernaast.

Kartuizerstraat 17
1000 Brussel
Open van dinsdag tot zondag, van 12 tot 20 uur

De shoppingtips van Agenda

De collega's van het uitmagazine Agenda gaan iedere week op zoek naar de nieuwe of niet te missen adresjes in Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Cultuurnieuws , Shop , De shoppingtips van Agenda

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni