Het restaurant Frank, met een locatie in de Prinsenstraat aan het Muntplein, opent binnenkort een tweede vestiging in de Louizabuurt. Die zal naast een ontbijt- en brunchmenu ook een avondconcept hebben.
Brunchrestaurant Frank opent tweede locatie aan Stephaniaplein
Net als in de eerste Frank-vestiging zal je ook in het nieuwe restaurant vanaf 1 september terechtkunnen voor uitgebreide brunches en speciale koffies. Daarnaast zal vanaf oktober ook een avondmenu worden aangeboden dat mee zal worden vormgegeven door chef Kevin Perlot die de overstap maakt van het sluitende toprestaurant VerTige
Daarbij zal de filosofie van Frank met een focus op bio, lokaal en seizoensgebonden behouden blijven. “De voorbereidingskeuken bij Frank aan het Muntplein barst na vier jaar uit zijn voegen, waardoor de extra ruimte op de nieuwe locatie meer mogelijkheden biedt om nog meer in te zetten op onze productie made from scratch”, stelt zaakvoerder en chef Mathias Smet die eerder ook bij Humus & Hortense werkte.
De nieuwe vestiging van Frank ligt op Charleroise Steenweg 17 in Sint-Gillis. Het restaurant is daar te vinden op het gelijkvloers van het nagelnieuwe Citybox hotel met 246 hotelkamers dat vorige maand opende.
Lees meer over: Sint-Gillis , Resto & Bar , Frank , brunch