| Killian Sardella in actie tijdens een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen RSC Anderlecht en KSV Oudenaarde.

Anderlecht kent weinig moeite met Oudenaarde in oefenmatch

JDK
25/06/2023

RSC Anderlecht speelde zaterdag hun eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen. Ze versloegen KSV Oudenaarde comfortabel met 0-5.

Paars-wit opende de score in de negende minuut met een afstandschot van Francis Amuzu. De doelman van Oudenaarde maakte daarbij een enorme blunder, toen hij de bal tussen zijn benen liet glippen. Nog geen half uur later verdubbelde Lucas Stassin de voorsprong van Anderlecht.

Aan het begin van de tweede helft breidde Anderlecht zijn voorsprong uit met een derde doelpunt, van Luca Monticelli. Net voor het uur scoorde Monticelli nog een tweede keer met een voorzet die de Oudenaardse doelman volledig verraste. Enkele minuten later maakte Nilson Angulo er 0-5 van.