Voetbalclub Antwerp zet na enkele weken de samenwerking met John Bico al stop. Naast Bico moeten ook trainers Demba en Rentmeister opkrassen. Bico heeft ook een rol bij de Brusselse tweedeklasser White Star, maar sinds Bico in Antwerpen zit is de toekomst van die club zeer onduidelijk. Wat Bico nu gaat doen, is een groot vraagteken.

Dat meldt Antwerp op zijn website.

John Bico leidde vorig seizoen White Star Bruxelles naar de titel in 2de klasse, maar greep daarna naast een licentie. De club zakte naar eerste amateurklasse, maar trainer en eigenaar John Bico verkaste naar Antwerp. Bico was echter zeer onpopulair bij de supporters van Antwerp, zeker omdat het leek dat hij officieus nog een rol speelde bij White Star.

Sinds het vertrek van Bico is het voortbestaan van White Star zeer onduidelijk. Eerder maandag is gebleken dat de jeugdtrainers al anderhalf jaar niet meer betaald zijn. Bico zou ook de opdracht gegeven hebben om beslag te leggen op de inkomsten van de wedstrijden van de jeugdploegen.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Bico nu ligt. Of hij nog een rol bij White Star zal spelen, is niet geweten. Antwerp geeft dinsdag meer uitleg op een persconferentie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni