| Een van de twee terreinen van FC Ganshoren (archiefbeeld).

Broer Paul Pogba legt tests af bij FC Ganshoren

© BRUZZ
18/07/2024

De 33-jarige Mathias Pogba heeft deze week fysieke tests afgelegd bij FC Ganshoren. Dat schrijft Sudinfo en wordt aan BRUZZ bevestigd door voorzitter van de voetbalclub Michaël Vossaert. Of de broer van de Franse voetbalster Paul Pogba effectief wordt opgenomen in de club valt wel nog af te wachten.

Afgelopen woensdag zijn de trainingen bij FC Ganshoren hervat, ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Tegelijk vinden er in deze periode tests plaats. De Brusselse club uit de tweede klasse amateurs zoekt immers nog aanvallende versterking.

Ook Mathias Pogba was aanwezig. In actie kwam hij nog niet, de 33-jarige broer van de Franse topmiddenvelder Paul Pogba kampt momenteel met een spierverrekking. “We moeten nog bekijken welk fysiek niveau hij kan behalen,” zegt coach Alan Haydock aan Sudinfo.

Haydock geeft wel aan dat Pogba een interessant profiel heeft voor de club. “Hij heeft heel wat ervaring en speelde toch op een bepaald niveau. Maar het valt nog te bezien of hij weer in het ritme kan komen na twee jaar zonder club.” Eerder speelde de Guinees-Franse voetballer onder meer voor het Guinese nationale voetbalteam en in Nederland bij voetbalclub Sparta.

Het is dus nog niet zeker of FC Ganshoren Pogba uiteindelijk aan boord haalt. “Over twee tot drie weken weten we meer,” aldus voorzitter Vossaert. De komende periode zullen ook andere spelers nog tests afleggen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni