Photonews

| Anouar Aït El Hadj komt over van Racing Genk.

Genk-middenvelder Anouar Aït El Hadj verkast naar Union

© Belga
13/07/2024

Union Sint-Gillis heeft zich versterkt met Anouar Aït El Hadj, zo meldt de Belgische vicekampioen zaterdag via zijn website. De aanvallende middenvelder komt over van Racing Genk en zette in het Dudenpark zijn krabbel onder een contract tot 2028.

De 22-jarige El Hadj is oorspronkelijk een jeugdproduct van Anderlecht. De Belgische middenvelder debuteerde in 2019 onder Vincent Kompany in het Lotto Park, maar wist in de daaropvolgende seizoenen niet echt door te breken bij paars-wit.

El Hadj ging in januari 2023 op zoek naar speelminuten bij Racing Genk, maar moest het bij de Genkies ook vaak stellen met een rol als invaller. De Belgische belofteninternational speelde er uiteindelijk 37 wedstrijden en scoorde er vijf keer.

El Hadj is al de zesde zomertransfer van Union. Eerder haalden de Brusselaars ook al keeper Vic Chambaere en middenvelder Kamiel Van De Perre weg bij Jong Genk en versterkte het zijn voorlinie met Anan Khalaili (Maccabi Haifa), Promise David (Kalju FC) en Mohammed Fuseini (Sturm Graz).

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni