Barbara Hoornaert en Grégoire Gillard (L’Air du Temps, Comme Chez Soi) komen onder de vlag van Barge de Ieperlaan wat door elkaar schudden. Met één menu dat je ’s avonds in vier (€44, onze keuze) of vijf gangen (€55) kan verorberen. De compositie ‘tomaten, garnalen, afrikaantjes’, opgewerkt met een lacto-gefermenteerde jus, beneemt je de adem.
Interessant is ook de tartaar van kalfsvlees van bij Lothar Vilz. En ook de duif was excellent, heel mals en in perfecte harmonie met de begeleidende zwarte olijven en rode ui. Het dessert paarde mooi kersen aan een zandtaartje en abrikozenbladeren. Kers op de taart was de seizoensgebonden wijnkeuze (€24 voor vier glazen).
- Barge, Ieperlaan 33 boulevard d’Ypres, Brussel/Bruxelles, 02-425.73.60,
www.bargerestaurant.be di/ma/Tu > za/sa/Sa, 12 > 14.00 & 19 > 21.00
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.