Le Cave lijkt wel zo’n authentieke bar die je tegenkomt in Venetië of Rome.
De oude betegeling, houten tafels en epoque-lampen zorgen voor een betoverende sfeer. Net als de kleine porties.
Wij waren dol op de varkensbuiklap (€7,50), waarvan we de ultrafijne plakjes met een verwarmd mes op het brood moesten draperen.
Le Cave serveert niet de gebruikelijke antipasti: excellente kroketjes van kalfszwezerik met bottarga en salie (€13), smeltende caponata van aubergines (€7) of geitenkaas met truffel, honing en stuifmeel (€7,50).
De uitgebreide wijnkaart bevat prachtflessen als de Villa Gemma 2009 (€80): balsem voor de tong.
- Le Cave, Legrandlaan 13, Brussel, 02-648.13.95
- ma > vr: 12 > 14.00 & 18 > 23.00
Lees meer over: Brussel , Resto & Bar , Le Cave , Filippo La Vecchia
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.