Huiscolumnist Nick Trachet geeft culinair commentaar op Nederland 2

© brusselnieuws.be
11/01/2012
Vanaf woensdagavond is culinair columnist voor Brussel Deze Week Nick Trachet te zien op Nederland 2. In het culinaire programma ‘De Wilde Keuken’ voorziet hij keukenproducten van deskundig commentaar.

Presentator Wouter Klootwijk trekt voor 'De Wilde Keuken' elke week op pad met alledaagse vragen over de keuken. Daarvoor zakt hij ook af naar Brussel, waar columnist bij Brussel Deze Week Nick Trachet commentaar geeft bij culinaire producten.

"In de eerste aflevering hebben we het over zeewier," vertelt Trachet. "Andere producten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld schapenvlees en zelfs het bouillonblokje. Ik geef daar wat meer uitleg bij, zoals ik ook in mijn columns doe." Trachet zal acht afleveringen in het programma te zien zijn.

De opnames werden gemaakt op verschillende Brusselse locaties, zoals café A la Bécasse aan de Kiekenmarkt of Brasserie Royal in Laken.

Culinair Ontdekt met Nick Trachet

Nick Trachet weet wat lekker is en is niet te beroerd die kennis te delen. Van appel tot zeemonster, wekelijks.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Culinair Ontdekt met Nick Trachet

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni