Het eten in Le Pesage is al net zo indrukwekkend als de gevel en het decor.
De gerechten, bedoeld om te delen, zijn ingedeeld in entrees, hoofdgerechten (op voorhand bereid via slow cooking), sauzen (gremolata, chimichurri enzovoort) en bijgerechten.
Er is keuze te over en alles is heerlijk, vooral de sardinerillettes (€8), de wilde paddenstoelen met een ei gekookt op 63° C (€12), de in paprika gemarineerde kip met rozemarijn (€15) en de octopus met pimentón de la Vera (€19).
Ook de bijgerechten zijn uitstekend, zoals de mousseline (€4) met gekruide wortels, gember en dashi. Originele wijnkaart ook, met onder meer een droge, aromatische Seehof Riesling (€33).
Lees meer over: Ukkel , Resto & Bar , Hippodroom , drohme , le pesage
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.